Masukkan sedikit gula dan aji. Bukan apa sesekali tu jemu juga makan benda yang sama.
Kemudian masukkan taucu dan sedikit air dan kacau rata.
. Jadi apa kata cuba buat lontong atau kuah lodeh pulak. Cara - Cara 1. Bila ikan tu disusun dalam periuk Dan direbus sampai kering air ikan tu.
Ikan di perap dengan kunyit dan garam kemudian di goreng. Guna periuk tanah nak rebus ikan ni lagi sedap dan lagi satu jangan. Cara-cara memasak 1.
Lesser Copyleft derivative works must be licensed under specified terms with at least the same conditions as the original work. Combinations with the work may be licensed under different terms. Rebus ikan bersama bahan-bahan diatas kalau ikut cara wani wani selang-seli letak ikan lepas tu garam lepas tu asam keping lepas tu hirisan lengkuas nak bagi rasa sekata.
Ini resepi lontong yang mudah dan lazat yang dikongsikan oleh Puan Nor Hazwani Mohd Zain. Pekena dengan sambal dia sekali memang layan. Tumis bawang besar bawang putih dan halia sampai baik bau.
Masukkan cili merah hijau dan cili api. Masukkan ikan dan kacau rataSiap. Menu apa lagi yang famous di hari Raya selain ketupat dan rendang.
How To Make Carrot Rose Flowers Vegetable Carving Garnish Sushi Garnish Food Decoration Youtube
Simple Carrot Flower Carving Garnish Art Of Vegetable Carving Designs Youtube
Tutorial Flower Carrot Decoration Carving Hiasan Ukiran Bunga Lobak Merah Pkp Pkpb Youtube
0 Comments